Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

CAPELLA
CAPELLA   CAPELLA   CAPELLA

Terrasoverkapping Capella


Net geen hoog zomer of net iets te fris?

Met de terrasoverkappingen van het merk SunJoy kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

 
De solide constructie van onze terrasoverkap­pingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

 
De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.


Kleuren

De terrasoverkapping Capella is verkrijbaar in de volgende kleuren:

- wit (RAL 9010)

- crème/wit (RAL 9001)

- structuurlak antraciet (RAL 7016)

 

In overleg met Fikkert Zonwering totaal zijn andere kleuren mogelijk.


Variabele hoek

De variabele hoek van 5 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid. De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.


Uitstraling

De Capella wordt afgewerkt met een sierlijst. U heeft hierbij de keuze uit een afgerond en een victoriaans profiel.
De regenwaterafvoer wordt afgedekt met de sierlijst en loopt door de staanders naar beneden.


Verlichting

De Capella terrasoverkapping kan uitgevoerd worden met een verlichtingsset. De halogeen- of ledspotjes worden hierbij geïntegreerd in de liggers van de dakplaten. Naar wens kan deze uitgevoerd worden met een dimmer. 


Vraag Fikkert Zonwering Totaal naar de mogelijkheden.