Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

Plissé Shades

 • UITGEBREID KLEURENASSORTIMENT

  UITGEBREID KLEURENASSORTIMENT

  In onze collectie Plissé Shades, die verkrijgbaar zijn in een uitgebreid kleurenassortiment, van zachte, subtiele pastelkleuren tot aan warme aardtinten en felle, levendige kleuren, is ook een aantal fantastische metallic kleuren opgenomen.

 • LICHTREGULERING EN PRIVACY

  LICHTREGULERING EN PRIVACY

  Plissé Shades, met een ongekende selectie van exclusieve structuren en dessins — waaronder prachtige, sierlijke burn-out stoffen en jacquardstoffen — evenals talloze transparante stoffen, zijn een fantastische, stijlvolle keuze voor optimale lichtregulering en privacy.

 • WARMTEWERING

  WARMTEWERING

  De kleurloze Topar® coating reflecteert tot wel 68% van de zonnewarmte en helpt 's zomers het huis koeler te houden. Zeer geschikt voor o.a. serres en dakramen.

 • VOCHT EN VUILWEREND

  VOCHT EN VUILWEREND

  Stoffen behandeld met Dustblock® zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil, en zijn zeer gemakkelijk te reinigen.

 • VRIJHANGEND

  VRIJHANGEND

  Vrijhangende Plissé Shades bieden een perfect evenwichtig patroon van plooien voor ramen van elke grootte.

 • DAG EN NACHT

  DAG EN NACHT

  Met deze unieke twee-in-één variant kunt u twee Duette® of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en 's avonds van verduistering.

 • TOP DOWN - BOTTOM UP

  TOP DOWN - BOTTOM UP

  Plissé Shades kunnen van boven naar beneden, van beneden naar boven of allebei worden bediend. Dat is ideaal voor badkamers of ramen die op straat uitkijken, maar ook perfect voor kantoren waar schittering moet worden voorkomen. Letterlijk het beste van beide werelden — zowel natuurlijk licht als privacy.

 • DRAAI - KIEPRAMEN

  DRAAI - KIEPRAMEN

  Met onze optionele zijgeleiding worden uw Plissé Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u dat er aan de zijranden een lichtspleet ontstaat. Het ranke Plissé-systeem heeft een strak uiterlijk en is dus ideaal voor o.a. draai-kiepramen en schuif- en draaideuren.

 • SCHUINE DAKRAMEN

  SCHUINE DAKRAMEN

  De strakke en smal geplooide Plissé Shades zijn geknipt voor ramen van vrijwel elke vorm, en bijzonder geschikt voor schuine ramen en ramen van serres.

 • OVERIGE VORMEN

  OVERIGE VORMEN

  De geplooide Plissé Shades van Luxaflex® zijn geknipt voor ramen van vrijwel elke vorm.

 • EENVOUDIGE EN VEILIGE BEDIENING

  EENVOUDIGE EN VEILIGE BEDIENING

  Met het koordloze LiteRise® bedieningssysteem kunt u de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen naar elke gewenste positie.