Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

RESIDENT
RESIDENT   RESIDENT   RESIDENT

Het gebruikscomfort van uw garage kunt u doormiddel van de inbouw van een aluminium garageroldeur eenvoudig verhogen. De Detolux garagedeur biedt de optimale oplossing voor elke situatie. Uitstekende techniek, lange levensduur en hoog gebruiksgemak zijn kenmerkend van dit type deur. Het pandser wordt opgerold in een plaatsbesparende kast zodat het plafond vrij blijft.


Materiaal en montage:

De Resident garagedeuren is opgebouwt uit aluminium lamellen die in een aluminium kast opgerold worden. De kastgrootte is afhankelijk van de hoogte van de deur en varieert tussen de 250 en 400 mm. Omdat de lamellen in de kast opgerold worden kan het complete plafond gebruikt worden voor bijvoorbeeld het opbergen van een surfplank.


Kleuren:

De garagedeur is in tien standaard kleuren leverbaar. Elke kleur en kleurcombinatie is op uw verzoek mogelijk.


Bediening:

De Detolux garagedeur kan met behulp van een afstandbediening geopend en gesloten worden vanuit uw auto. Een onderklem beveiliging zorgt ervoor dat er niks door het pandser beschadigd kan worden. In geval van een eventuele stroomuitval kan de garagedeur met de hand geopend worden. Een extra schakelaar, beveiligd met code, behoort tot de mogelijkheden.