Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

SECTIONAAL
SECTIONAAL   SECTIONAAL   SECTIONAAL

In de hedendaagse tijd worden hoge eisen gesteld wanneer het om het afsluiten van garages en industriehallen gaat. Achter de openingen moeten waardevolle goederen worden opgeslagen. De ultieme oplossing daarvoor is een sectionaaldeur. Deze deuren zorgen voor een verhoogde beveiliging tegen inbraak, optimaal bedieningscomfort, lange levensduur, isolerende en geluiddempende werking en een beïndrukkende optiek. Montage achteraf is zeer eenvoudig.


Materiaal en montage:

De sectionaaldeuren worden tochtdicht afgelsoten doormiddel van speciale rubbers. De dubbelwandige stalen panelen hebben een warmte-isolerende werking. De deuren openen geluidsarm. De deuren zijn voorzien van een unieke vingerknelbeveiliging en zijn voorzien van een krachtbegrenzing.


Kleuren:

De sectionaaldeuren zijn standaard leverbaar in 6 verschillende kleuren, die af fariek gemoffeld zijn. Hierdoor ontstaat een enorm kleurvast en schadeongevoelige deur. De deuren zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, waarvan er altijd een bij de bouwstijl en het karakter van uw woning past.


Bediening:

De sectionaaldeur opent verticaal. Het deurblad ligt na opening vlak onder het plafond van de garage zodat de deur optimale ruimte en gemak verschaft binnen en buiten de garage. De deur zwaait niet buiten het kozijn uit, waardoor de auto bijna tegen de deur geparkeerd kan worden. Torsieveren compenseren het gewicht van de deur, daarom is de bediening zowel elektrisch als met de hand licht en eenvoudig. De elektrische aandrijving wordt standaard geleverd met 2 handzenders, waarmee de deur vanuit de auto te bedienen is. Bij eventuele stroomstoring kan de deur met de hand geopend worden. Als optie zijn er diverse bedieningsmodelijkheden, zoals een sleutel of codeschakelaar.