Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

SOMFY besturing:

Steed meer mensen raken geinteresseerd in Somfy smart home oplossingen. Betaalbaar modern comfort, meer veiligheid en effictieve controle over de woning is hetgeen waar men naar op zoek is. Somfy smart home vormt het samenspel van producten die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen communiceren via een draadloos en uitermate veilig radioprotocol. Producten zoals elektromotoren in uw zonwering, verlichtingontvangers en klimaatsensoren die veranderingen meten, staan in direct contact met de "controlekamer"oftwel uw smartphone, tablet of PC. 

Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om uw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren.Elk jaar verschijnen er zo'n 400 patenten op de markt.

De Somfy TaHoma­®huisautomatisering toepassing is slechts één van hun innovatieve oplossingen die u in staat stelt om al uw verbonden huisapparaten met een druk op de knop te besturen.

 

Somfy is het betrouwbare A-merk dat al 40 jaar wereldwijd toonaangevend is.

 • Somfy: Buitenjalouzie

  Somfy: Buitenjalouzie

  Waarom zou u uw buitenjaloezieën 
  motoriseren?

  Met de afstandsbediening past u de stand van uw buitenjaloezieën aan vanuit uw luie stoel. De lamellen zijn nauwkeurig te besturen en filteren de natuurlijke lichtinval in uw huis.

  De voordelen van door Somfy gemotoriseerde buitenjaloezieën
      
  De meest compacte motoren op de markt voor een onopvallende motorisering van uw buitenjaloezieën.

  Uw Somfy motor zorgt voor een uiterst exacte positionering van uw lamellen, voor een altijd perfecte lichtinval. 

 • Somfy: Rolluiken

  Somfy: Rolluiken

  Waarom zou u uw rolluiken motoriseren?

  Gemotoriseerde luiken: nooit meer vervelende handbediening!

  Het leven wordt zoveel eenvoudiger als u slechts op een knop hoeft te drukken om uw rolluiken te bedienen.

  En met Somfy RTS motor geniet u van het complete comfort van afstandsbediening.

   

  De Somfy motor in uw scherm

  De Somfy motor is te herkennen aan de blauwe buis met een (veelal) gele stervormige motorkop en wordt ingebouwd in de oprolbuis van het zonnescherm of in de gesloten behuizing van een rolluik.

  De motor staat in direct contact met de 230V voeding en schakelaar of, via een ingebouwde ontvanger in de motorkop, draadloos via een afstandsbediening. De blauwe oprolbuis kan zowel rechts- als linksom draaien en zorgt dat het scherm het doek of de lamellen oprolt danwel afrolt.

  Ook belangrijk: de afmeting en constructie van het scherm is van invloed op de motorkeuze. Een lichte of te zware motor kan schade veroorzaken aan het scherm of aan de motor zelf. Uw dealer kan u adviseren.

  Somfy heeft een uitgebreid assortiment motoren met elk hun eigen specifieke toepassing en functionaliteiten en verkrijgbaar in 3 verschillende technologieën:

  io-homecontrol® - RTS (Radio Technology Somfy)  -  WT (wired Technology) 

 • Somfy Terraszonwering

  Somfy Terraszonwering

  Motorisering van uw terraszonwering
  Comfortabeler leven!
  Met een door Somy aangedreven elektrisch zonnescherm haalt u het maximale uit uw buitenruimte, in elk jaargetijde.

  Dankzij ons brede assortiment aan accessoires, waaronder weersensoren, verwarming en belichting, kunt u ontspannen in de frisse lucht, ongeacht het weertype.

   
  En met uw afstandsbedieningen bedient u uw gemotoriseerde oplossingen met een eenvoudige knopdruk.

   
   
   
   
   
 • Somfy Vensterzonwering

  Somfy Vensterzonwering

  Bedien uw zonwering volautomatisch, aan de hand van de actuele weersomstandigheden. Bij zon gaat het zonnescherm vanzelf uit! En bij teveel wind trekt het zich automatisch in.