Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

GARDA
GARDA   GARDA

Uitgebreid design model
Terrasoverkapping Garda is een uitgebreid, design model. De stijlvolle uitstraling, sterke materialen en de moderne vormgeving maken de Garda terrasoverkapping uniek. De Garda terrasoverkapping zorgt altijd voor beschutting, comfort en een prettige sfeer! Uitgebreid design model

Praktische eigenschappen
De Garda terrasoverkapping kan uitgevoerd worden in gelaagd glas 5.5.2 of in polycarbonaat 16 mm. Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. De Garda terrasoverkapping is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren. 

Speciaal op maat
De Garda is niet verkrijgbaar als doe-het-zelf pakket maar wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

Uitbreidingsopties
Breid uw Garda terrasoverkapping uit met de luxe uitbreidingsopties: sfeervolle verlichting, extra zonwering en/of glaswanden. De Garda terrasoverkapping biedt optimale bescherming tegen UV-straling, hitte, wind en regen. 

Veiligheid voorop
De Garda terrasoverkapping is veilig en betrouwbaar. Alle terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering. De CE-markering toont aan dat ons productieproces voldoet aan strenge Europese kwaliteitseisen.