Welkom bij Fikkert Zonwering Totaal!

FIKKERT SCREEN
FIKKERT SCREEN

Een screen is een vlakhangende zonwering. Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijdt tussen twee geleiders naar beneden. 
Een screens is eigenlijk overal toepasbaar, voor woningen maar ook voor grote kantoor gebouwen.
De maatvoering van de kast bepaald het type, zo is er de screen 75, 85 en 95 mm.
Kast & zijgeleiders

De Kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten De kast is leverbaar in maat 75, 85 en 95 deze uitvoeringen zijn leverbaar in een rechthoekige en in een vierkante versie.

De 85 is ook leverbaar in een half ronde versie. De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. 
De kast en zijgeleiders zijn vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium.
Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.
Bediening

De screen kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand door middel van een band, koord of met een slinger zowel binnen als buiten. Of doormiddel van een elektrische bediening.
Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt de screen nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat de screen automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.
Kleuren

De kasten zijn standaard uit voorraad leverbaar in negen verschillende kleuren: RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème), RAL 8019 (bruin), geanodiseerd (zilverkleur), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 5011 (donkerblauw), RAL 6009 (donkergroen) RAL 1015 (ivoor) en RAL 9006 (grijs metallic).
Screendoek

U kunt kiezen tussen 2 typen screendoek.
Het Helio glasvezel doek en Soltis doek. Beide typen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Meer informatie kunt u vinden op deze site onder "Doek".

Alle voordelen op een rijtje- Screens vallen direct voor het raam. - Screens zijn onopvallend.- Screens filteren direct invallend licht- Screens reguleren 80% van de warmte - Screens zijn geschikt bij laag staande en zijdelingse zoninval. - Doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd. - Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten - Screens zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken