Acties

Trends

!!NIEUW!!NIEUW!!NIEUW!!

Nieuw bij Fikkert zonwering totaal:

LUXAFLEX PowerView Motorisation.

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerViewApp of met de Pebble afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.PowerView Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.


Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder is stroomtoevoer overbodig. De Pebble afstandsbedingen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"NIEUW" Bij Fikkert Zonwering Totaal SUNWAY ODYSEE SHADES

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TRENDS

Wat zijn nou de belangrijkste zonweringtrends voor 2016? Voornamelijk horen we van de leveranciers twee woorden die dit jaar een grote rol spelen. Strak design en veiligheid. De terrasoverkapping wordt niet genoemd.

We zien duidelijk de trend van strak design opkomen. Van alle experts die elk jaar bij elkaar komen geeft maar liefst 65 procent aan dat strak design de trend wordt in 2016 op het gebied van de raamdecoratie. In 2015 stond deze trend pas op de zevende plaats, een flinke stijging dus. Zou het einde van de recessie dan toch in zicht zijn? Krijgt de consument weer meer oog voor design in plaats van voor alleen maar functionaliteit? De toekomst zal het uitwijzen. 

Ook horen we veel over veiligheid en ook komt overal het woord ‘Domotica’ naar voren. Domotica is het woord wat gebruikt wordt om alles aan te geven dat te maken heeft met elektronica voor het huis. Dus automatisch rolgordijnen instellen op je App e.d.

Laten we m.b.t. de trends even de cijfers op een rij zetten.

Trends 2018

  • Strak design van de raamdecoratie 65 %
  • Domotica rolluiken 50 %
  • Veiligheid rolluiken 25 %
  • Raamdecoratie volgens Europese veiligheidseisen 15 %
  • Automatisering/motorisering raamdecoratie 10 %
  • Geïntegreerde hor, screen of jaloezie 10 %

Child-safety

De zonwering is een branche, waar speciale richtlijnen gelden volgens de EN 13120-norm. Daarbij gaat het nu eens niet om vergrijzing, maar juist om child-safety: kindveiligheid. Tijdens de vakbeurzen in 2015 werd hieraan al uitgebreid aandacht besteed, maar in 2016 zal deze trend zich voortzetten. “Als kinderen groeien, groeit ook hun nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen; huishoudelijke zaken zoals raambekleding kunnen opeens mogelijke risico’s opleveren”, legt een woordvoerder van producent Luxaflex uit. “We zetten ons in om aan de Europese EN 13120-norm als minimum veiligheidseis te voldoen en zijn voortdurend bezig om nieuwe kindvriendelijke systemen te creëren.”

Uiteraard adviseren wij u graag m.b.t. zonwering in / om het huis. Bij Fikkert Zonwering Totaal kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij komen graag eens bij je thuis een kijkje nemen om optimaal advies te geven. Of kom gerust naar onze showroom, waar wij diverse zonweringen en systemen kunnen laten zien.